(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
Tartufo - Belgický dortík
Potřebné ingredience
korpus - 10 vajec, 200g krystalového cukru, 100g kakaa (Z bílků a poloviny cukru vyšleháme sníh. Ze žloudků a druhé poloviny cukru utřeme pěnu. Směsi spojíme a přidáme kakao. Pečeme na 100-150°C)
krém - 8dl smetany, 500g bílé čokolády (Vše svaříme, necháme vychladnout do druhého dne v lednici a vyšleháme.
na závěr polít čokoládovou polevou a posypat strouhaným kokosem (nejlépe čerstvým)
Postup přípravy
v přísadách
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
auenka222
(upraveno)
18. 8. 2009, 13:23
Jsem ráda, že se vám receptík líbí
Lupitka
(upraveno)
28. 7. 2009, 15:00
Ali, dnes jsem tento dortík zkusila upéct, dělala jsem ho na plech jako buchtu (moučník) a je naprosto úžasný!!! A místo bílé čokolády jsem dala tmavou a už máme více jak polovinu pryč Díky za dobrý recept, určitě budu dělat častěji - já ty čokoládové mňamky fakt můžu
Machja
(upraveno)
19. 7. 2009, 22:04
hned bych si dala, vyzkoušíme
helásek
(upraveno)
19. 7. 2009, 21:13
Alenko,tak jsem dneska udělala váš dortík a musím napsat,že je .Dělala jsem jen z půlky na zkoušku,ale 100% vím,že to nebylo naposledy .Díky za receptík
Ilonáček
(upraveno)
16. 7. 2009, 10:59
Zrušený účet
(upraveno)
16. 7. 2009, 7:29
To vypadá hodně lákavě
nobstice
(upraveno)
15. 7. 2009, 21:01
Vypadá to jako ňamina, co musí člověk co nejdřív vyzkoušet ale mám dotázek- opravdu tam není mouka?
auenka222
(upraveno)
16. 7. 2009, 19:19
@nobstice
Opravdu není Vyzkoušejte a uvidíte Ale musí se to péct opravdu pozvolna... Naše trouba už má ledacos za sebou a není nejvýkonější, ale i tak to peču raději na míň stupňů... Jistota je jistota
Rettyna
(upraveno)
15. 7. 2009, 17:21
To musí být dobrota, vypadá moc dobře
auenka222
(upraveno)
15. 7. 2009, 17:34
@Rettyna
Je skvělý, ale pro člověka co si nepotrpí na sladké to není